15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVictimele indolenţei

Victimele indolenţei

Autorităţile judeţului au fost prinse din nou pe picior greşit de zăpada căzută în Mehedinţi. Ca şi cum starea jalnică a drumurilor, în care şoferii „îşi rup maşinile“, nu ar fi de ajuns, de trei săptămâni participanţii la trafic sunt nevoiţi să facă jaloane printre mormanele de zăpadă uitate în stradă.

Întrebaţi de starea drumurilor şi cum pot circula în aceste condiţii, reprezentanţii primăriei se scuză şi declară că „se circulă cum se vede“.

„Circulaţia se desfăşoară cum aţi văzut. O să-i atenţionăm pe patronii magazinelor şi pe proprietarii caselor să-şi cureţe zăpada din dreptul proprietăţilor pe care le deţin. Şi cei de la firma de deszăpezire vor ieşi într-un număr mult mai mare să cureţe străzile şi trotuarele“, a declarat viceprimarul Mihai Demian. „Din cauza zăpezii de pe carosabil, am avut în ultima perioadă mai multe evenimente rutiere cu victime“, a declarat Andreea Dobre, agent principal de poliţie.

Sute de mehedinţeni au ajuns la spital cu fracturi din cauza mormanelor de zăpadă de pe trotuare.

„Numărul celor care au apelat la medicii Secţiei de ortopedie-traumatologie a Spitalului Judeţean din Severin s-a triplat în acest început de an, comparativ cu începutul anului 2007. Pacienţii au fost victimele poleiului. La Secţia de urgenţe, peste 200 de pacienţi au avut nevoie de ghips“, a declarat medicul Adrian Tiţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS